Ministrul Turismului, suparat de absenta reprezentantilor ABADL la simpozion. Ce vrea sa-i determine pe romani (live video)

Vineri, 03 Martie 2017, ora 14:18
37 citiri
In urma simpozionului "Turismul pe litoralul romanesc in sezonul 2017", Mircea-Titus Dobre, ministrul Turismului, sustine o declaratie de presa. Alaturi de acesta, se afla si Danut Juganaru, director CCINA.
"Turismul este o prioritate pentru Romania. Voi da curs oricarei invitatii care tine de turism. Trebuie puse la punct niste probleme si sa punem in aplicare proiectul soselei de coasta. Din pacate, finantarea a fost pierduta si ar trebui sa se solicite alta finantare", spune Dobre despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.