Misiuni de extrema urgenta Elevi blocati in troiene. Militari din Fortele Navale interventii dramatice de salvare prin nametii Dobrogei (galerie foto)

Vineri, 19 Ianuarie 2018, ora 05:11
60 citiri
Ieri, pe timpul Codului Portocaliu de vreme extrema, un detasament de militari din cadrul Batalionului 307 Infanterie Marina a intervenit, la solicitarea primarului din Babadag, pe drumul dintre Babadag si Enisala, pentru a scoate din zapada un microbuz cu elevi.

Totodata, militari din cadrul Divizionului 88 Vedete Fluviale, condusi de comandantul de detasament, aspirantul Pitea Florin, au actionat, alaturi de jandarmi si pompieri din cadrul MAI, in localitatea Cataloi, judetul Tulcea, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.