Misterioasa disparitie a cargoului romanesc "Sabareni" din portul spaniol Ceuta. Comandant: "M-au intrebat unde e nava. *Nu stiu*, le-am raspuns"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Iulie 2016, ora 15:41
500 citiri
Cargoul Sabareni a fost un caz special in istoria flotei comerciale romane. In 1997, nava de 4.800 tdw a disparut pur si simplu din portul spaniol Ceuta, fara ca autoritatilor romanesti sa le pese de soarta ei sau a echipajului. Pana la Revolutie, flota maritima comerciala romana numara peste 300 de nave, la care se adaugau cele din flota de pescuit oceanic si cea fluviala. Astazi, flota mai are doar cateva nave. Cargoul Albatros, feriboturile Eforie si Mangalia, precum si RO-RO-urile Sammarina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.