Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie merita un manager in afara influentelor politice Va pune CJC capat "domniei" lui Hasotti la MINAC?

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 14:12
121 citiri
In urma evaluarii anuale a managementului Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta (MINAC) organizate de Consiliul Judetean Constanta (CJC), directorul Gabriel Custurea nu a obtinut nota necesara continuarii activitatii, rezultatele primite fiind: analiza raportului anual de activitate - 5,96 si sustinerea raportului de activitate - 5,79 (nota finala: 5,87).

Gabriel Custurea a contestat Raportul de evaluare, iar contestatia acestuia a fost respinsa. El intentioneaza sa dea in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.