Naie Oprisan, Zeul Neptun, a murit. Cu tridentul in mana, el le-a urat marinarilor sa fie feriti de furtuna, in ultimii zece ani

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Aprilie 2015, ora 18:37
262 citiri
Zeul Neptun, asa cum il stiam cu totii, a murit dupa o grea suferinta. Trupul lui neinsufletit a fost depus la Cimitirul Municipal din Constanta. Marti va fi inhumat.
Naie Oprisan a imbracat costumul zeului Neptun la Zilele Marinei din 2004, aparand din valurile marii insotit de frumoase nimfe.
La marea sarbatoare a marinarilor romani sosea invesmantat in hlamida, iar pe cap purta o coroana aurita. In mana tinea tridentul, iar la gat purta un calut de mare, o stea si un sirag de scoici. Alaturi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.