Nicusor Constantinescu a fost transportat din arest la Penitenciarul-Spital Poarta Alba, dupa ce a acuzat probleme de sanatate

Sursa: Adevarul
Sambata, 21 Mai 2016, ora 16:31
92 citiri
Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a ajuns, vineri seara, in arestul Politiei Judetene dupa ce Curtea de Apel Constanta a decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, la solicitarea DNA.
Sambata, Nicusor Constantinescu a acuzat mai multe probleme de sanatate si a fost transportat la Penitenciarul-Spital Poarta Alba pentru ingrijiri medicale, au afirmat surse locale.
Nicusor Constantinescu a fost luat pe targa, vineri dupa-amiaza, cu o ambulanta de la Spitalul Judetean, unde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.