Nicusor Constantinescu, condamnat in trei dintre cele sase dosare Portul Izvoarele a revenit in proprietatea statului (rechizitorii+document)

Luni, 01 August 2016, ora 05:12
127 citiri
Nicusor Daniel Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat in trei dintre cele sase dosare in care este judecat. In prezent, Nicusor Constantinescu mai este judecat in Dosarul Retrocedarilor din Constanta, din octombrie 2008, in dosarul fundatiilor Thalia si Fantasio, din aprilie 2015, dar si in dosarul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol.

In procesul privind presupusa subfinantare a Centrului Militar Zonal Constanta, Constantinescu a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.