Nostalgie si dor nestins, dar si merite deosebite Galeria celor ce au onorat Constanta in multiple domenii de activitate (galerie foto)

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 05:12
123 citiri
De-a lungul timpului, Constanta a fost onorata sa fie caminul ori iubitoarea familie adoptiva a mai multor persoane cu merite deosebite in domenii diverse de activitate. Aceste persoane au primit una dintre cele mai inalte distinctii pe care orasul le putea oferi ca simbol al pretuirii muncii lor, devenind astfel Cetateni de Onoare ai Constantei. Dintre acestia, cu bucurie calda, dar si dor nestins si nostalgie, ni-i amintim pe Virgil Coman, fost sef al Serviciului Judetean Constanta al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.