Noul secretar de stat la Ministerul Turismului, Cristina Tarteata, si relatiile sale de afaceri cu cetateni din Orientul Mijlociu (documente)

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 23:59
193 citiri
Cristina Ionela Tarteata a fost numita, miercuri seara, de premierul Sorin Grindeanu, in functia de secretar de stat in nou-infiintatul minister al Turismului. Tanara a fost consilier parlamentar, lucrand pentru senatorul PSD Florin Constantinescu, presedinte al Comisiei pentru transporturi si energie si co-presedinte al Comisiei comune pentru integrare europeana dintre Parlamentul Romaniei si Parlamentul Republicii Moldova. Ea a absolvit Colegiul National de Aparare (2011-2012) si Academia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.