O adevarata minune Doi copii si mama acestora, salvati de pompieri. Cazusera cu masina intr-o rapa de 10 metri. Cel mic era in scaun tip scoica

Marti, 03 Octombrie 2017, ora 14:12
79 citiri
In cursul zilei de ieri, pompierii salvatori ai Detasmentului Deva au intervenit la un accident rutier produs pe drumul care face legatura intre Deva si complexul de agrement Caprioara.

Salvatorii au descoperit in autoturismul rasturnat pe plafon, intr-o rapa adanca de aproape 10 metri, doi copii si mama acestora.

Un bebelus de 6 luni era prins in scaunul auto pentru copii, tip scoica, in timp ce un alt copil de 14 ani si mama erau pozitionati cu capul in jos pe scaune, asigurati cu centurile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.