O noua procedura publica la CN APMC. Sunt vizate modernizarea infrastructurii si protectia mediului in Portul Constanta (document)

Joi, 01 Martie 2018, ora 05:16
98 citiri
Contractul "Servicii de consultanta si supervizare a lucrarilor de constructii pentru infrastructura de acostare nave tehnice si amenajare suprastructura platforma (echipamente + utilitati) pentru servicii conexe navelor tehnice din cadrul proiectului *Modernizarea infrastructurii si protectia mediului in Portul Constanta*" este scos la licitatie de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC). Valoarea estimata a contractului este de 1.517.691,34 de lei fara TVA. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.