O noua transa de bilete de tratament pentru pensionari

   

Pentru cea de-a doua serie din luna iulie, sunt disponibile la Casa Judeteana de Pensii 469 de bilete de tratament pentru batrani, din care 70 sunt gratuitati. Acestea sunt valabile in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Geoagiu, Moneasa, Pucioasa, Sarata Monteoru, Slanic Prahova, Sangeorz, Targu Ocna, Valenii de Munte.
De la inceputul anului si pana in prezent, 8.000 de pensionari si-au depus dosarele la CJP pentru a solicita un loc in statiunile montane sau de pe litoralul romanesc.

Ca si pana acum, batranii care doresc sa intre in posesia unui bilet de tratament trebuie sa completeze si sa depuna o cerere tipizata la sediul CJP, insotita de mai multe documente. Dintre acestea, amintim: cupon de pensie, recomandare de la medicul de familie, adeverinta pentru veteranii de razboi.

In plus, solicitantii biletelor de tratament trebuie sa prezinte si o trimitere de la medic care, obligatoriu, trebuie sa aiba inscris numarul contractului de asigurare pe care l-a incheiat doctorul cu ...citeste toata stirea
Luni, 17 Iulie 2017, ora 05:01
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 72 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
Patronul unui bar din Constanta a fost INJUNGHIAT
Politistii constanteni au intervenit, in aceasta seara, in jurul orei 22,00, intr-un conflict iscat ...
Tranzactii bizare in Tuzla, in plin scandal legat de conducta de gaze: un batran de 82 de ani cere milioane de euro pentru un teren
foto: Lucian Muntean / modernism.ro Un barbat de peste 80 de ani vrea sa devina milionar si a scos ...
Scandal in spate la Tomis Mall! Politist local, injurat si imbrancit - VIDEO
Un cetatean este revoltat ca a fost legitimat de catre un politist local, dupa ce a fost oprit cu ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor