O noua transa de bilete de tratament pentru pensionari

   

Pentru cea de-a doua serie din luna iulie, sunt disponibile la Casa Judeteana de Pensii 469 de bilete de tratament pentru batrani, din care 70 sunt gratuitati. Acestea sunt valabile in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Geoagiu, Moneasa, Pucioasa, Sarata Monteoru, Slanic Prahova, Sangeorz, Targu Ocna, Valenii de Munte.
De la inceputul anului si pana in prezent, 8.000 de pensionari si-au depus dosarele la CJP pentru a solicita un loc in statiunile montane sau de pe litoralul romanesc.

Ca si pana acum, batranii care doresc sa intre in posesia unui bilet de tratament trebuie sa completeze si sa depuna o cerere tipizata la sediul CJP, insotita de mai multe documente. Dintre acestea, amintim: cupon de pensie, recomandare de la medicul de familie, adeverinta pentru veteranii de razboi.

In plus, solicitantii biletelor de tratament trebuie sa prezinte si o trimitere de la medic care, obligatoriu, trebuie sa aiba inscris numarul contractului de asigurare pe care l-a incheiat doctorul cu ...citeste toata stirea
Luni, 17 Iulie 2017, ora 05:01
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 76 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
VINE URGIA! ROMANIA, SUB CODURI PORTOCALII SI GALBENE DE NINSORI
ATENTIE! Judetul Constanta va fi sub COD GALBEN de ninsori si intensificari ale ...
Atentionare meteo! SE INTORC NINSORILE
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis informare meteo, valabila de sambata de la ora ...
ALERTA! Turcia a INVADAT Siria!
foto: Fighter Sweep Armata turca a lansat miercuri in zori o operatiune in Siria, cu avioane de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor