Omul care l-a infundat pe baronul Nicusor, revoltat de sentinta instantei: "Decizia este de natura sa promoveze activ coruptia in Romania"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Iunie 2016, ora 17:41
142 citiri
Doua condamnari a primit Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in aceasta saptamana. Prima a venit luni, cand Tribunalul Bucuresti a pronuntat pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, in procesul eolienelor.

A doua condamnare a venit miercuri, tot pentru abuz in serviciu, cand Curtea de Apel Constanta a decis, definitiv, ca Nicusor Constantinescu sa execute 5 ani de inchisoare pentru nefinantarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.