Operatorii cer respingerea, intrucat este "cosmetizat" Prezentarea raportului de mediu pentru Master Planul Portului Constanta (galerie foto)

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 05:13
100 citiri
O dezbatere publica a Raportului de Mediu pentru Master Planul Portului Constanta a avut loc ieri, intr-un cadru public. Prezenti la dezbatere au fost operatorii portuari, reprezentanti ai Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) si ai companiei IPTANA.

Master Planul Portului Constanta este un instrument de planificare strategica ce trebuie sa coreleze dezvoltarea durabila a portului cu dezvoltarea economiei nationale si a celei europene, dar si cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.