Organizator de evenimente: "Tragedia din Colectiv ne-a responsabilizat pe toti. Protectia a trecut pe primul loc, trebuie sa ne distram in siguranta"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 21:21
88 citiri
Viata sociala a romanilor a inregistrat un puternic recul in urma tragediei de la Colectiv. Distractia fara griji si petrecerile organizate oriunde au fost inlocuite de intrebari circumspecte in legatura cu siguranta locului unde se desfasoara o reuniune, orice proportii ar avea aceasta.
Lumea este inca reticenta in a iesi sa petreaca asa cum o facea inainte de data de 30 octombrie, iar organizatorii de evenimente simt cat s-au schimbat lucrurile. Protectia clientului a trecut pe primul plan, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.