Palestinian din Romania, despre anuntul prin care Trump a numit Ierusalimul capitala a Israelului: "Decizia are un singur scop: sa alimenteze terorismul"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Decembrie 2017, ora 14:42
34 citiri
Reporterii "Adevarul" au stat de vorba cu un israelian si un palestinian, care au comentat noua politica a Statelor Unite ale Americii vizavi de Israel si Ierusalim. Presedintele american Donald Trump a inflamat spiritele din Orientul Mijlociu dupa ce a recunoscut Ierusalimul drept capitala a Israelului, desi liderii din regiune au avertizat de posibile violente in zona. "Ierusalimul este centrul guvernului israelian modern, sediul legislativului israelian si al Curtii Supreme", a spus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.