Parlamentarii constanteni ii asteapta pe cetateni la cabinetele parlamentare. Iata ce program au senatorii si deputatii! (galerie foto)

Miercuri, 24 Octombrie 2018, ora 05:11
89 citiri
La alegerile parlamentare, constantenii si-au ales deputatii si senatorii care sa ii reprezinte in Parlamentul Romaniei. Fiecare dintre acestia au cabinete parlamentare unde au un program de audiente si de strangere de cereri si petitii pe care le pot prezenta mai departe in Legislativ. Totusi, toti parlamentarii au precizat ca oamenii nu fac coada la usile cabinetelor parlamentare, iar cei care vin nu pun in discutii situatii cheie care sa reprezinte comunitatea, ci mai de graba vin cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.