Pe ultima suta de metri. Cum arata acum fostul restaurant Vraja Marii, de pe faleza Cazinoului. Care ii va fi noul nume (galerie foto + video)

Marti, 22 August 2017, ora 05:12
303 citiri
Restaurantul Vraja Marii, situat in vecinatatea Cazinoului din Constanta, este aproape gata, dupa ce a fost pus la pamant aproape in totalitate, in cadrul unui amplu proces de modernizare.

Restaurantul, unul dintre cele mai vechi din Constanta, nu a fost demolat definitiv, acesta fiind supus unui proces amplu de modernizare, recompartimentari interioare, consolidare si reacoperire terasa, cu scopul realizarii unui imobil-reper, bine integrat in contextul urban existent. Acum, lucrarile sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.