Pensiune din judetul Tulcea distrusa de flacari. Turistii autoevacuati printre care si copii. Forte impresionante la interventie (galerie foto)

Sambata, 22 Iunie 2019, ora 11:11
125 citiri
Salvatorii Detasamentului de pompieri Tulcea au fost solicitati sa intervina in localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o pensiune.

Florentin Daciu, purtatorul de cuvant al ISU Delta Tulcea a declarat ca "pompierii au raspuns solicitarii cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de lucru la inaltimi, o ambulanta SMURD si 20 de subofiteri, mai ales ca la momentul sosirii, incendiul se manifesta generalizat, cu posibilitatea de a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.