Permisul auto, dupa patru probe practice. Politistii sunt sceptici: "Nu acolo e problema. Ei conduc bine, dar nu au educatie"

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 05:01
81 citiri
Examenul pentru obtinerea permisului auto ar putea suferi modificari importante. Un parlamentar de Constanta doreste ca viitorii soferi sa-si poata obtine permisul de conducere dupa sustinerea a patru probe de examinare, una teoretica si trei practice. In acest sens, a fost initiat un proiect de lege care prevede ca pentru a lua permisul trebuie sustinute o proba teoretica, proba de condus in poligon, proba practica pe traseu si proba practica pe timp de noapte. Initiatorul doreste ca prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber