Petre Preda - "Ambitiile unor persoane pot afecta peste 200 de pacienti internati la Spitalul de Psihiatrie Balaceanca" (documente)

Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 05:13
79 citiri
Incepand cu data de 12 august 2013, Arimex Comexim 2000 SRL a inceput sa furnizeze hrana zilnica celor 200 de pacienti internati la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din satul Balaceanca, judetul Ilfov. Ulterior, societatea si-a mai adjudecat si alte contracte pentru cele doua unitati sanitare. In luna mai 2014, SC Arimex Comexim a obtinut de la DGASPC Ilfov contractul pentru "serviciul de preparare si livrare a hranei pentru Centrul de Recuperare si Reabilitare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.