Politisti din Cernavoda, condamnati pentru fapte de coruptie Cum luau mita pentru a oferi protectie hotilor din vagoanele CFR ("*abonament* plus bonus de sarbatori")

Luni, 21 Martie 2016, ora 05:13
153 citiri
Curtea de Apel Constanta a dat sentinta in dosarul in care fostul sef al Postului de Politie Transporturi Feroviare (TF) Cernavoda, A.D.C., si doi ex-subalterni ai acestuia, L.V. si I.D., au fost judecati pentru luare de mita. L.V. a fost singurul care a recunoscut acuzatia adusa si a cerut sa fie judecat conform legii micii reforme, in vreme ce colegii lui au negat ca ar fi primit spaga. Conform minutei, L.V. a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, in vreme ce A.D.C. si I.D. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.