Politistii dau cartile pe fata. "Ne trimit la moarte sigura, fara dotari, cu legi neadecvate, cu sicrie pe roti, singuri in patrula"

Marti, 01 August 2017, ora 05:05
55 citiri
Haos total in Ministerul Afacerilor Interne, dupa ce politistilor li s-au promis mariri salariale de 10% si angajarea a 4.000 de oameni, desi situatia pensiilor ramane in continuare incerta.

Oamenii legii s-au saturat de incapabilitatea ministrului de a rezolva o serie de nereguli din sistem, in conditiile in care Carmen Dan a avut la dispozitie aproximativ 7 luni pentru a intreprinde demersurile necesare pentru rezolvarea problemelor. In consecinta, politistii anunta ca vor iesi cat mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber