Politistii din 4 structuri din Constanta aveau abonament la SPAGA! Interceptari: "Banii sunt putini, vreau si spor de panta"

Sursa: Replica
Joi, 02 Iunie 2016, ora 07:47
213 citiri
Procurorul Teodor Nita din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalului Constanta a dispus trimiterea in judecata a peste 30 de inculpati, persoane fizice, pentru savarsirea unui set de infractiuni. Printre acestia sunt si agenti de paza, dar si 16 politisti de la Politia de Frontiera, Politia Transporturi, Sectia 4 si Sectia 5. Mecanismul era unul bine stabilit, in sensul ca mai multi indivizi sustrageau fier vechi din incinta Portului Constanta, fiind acoperiti de oamenii legii. In sarcina lor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.