Politistii locali, premiati pentru merite deosebite, chiar de ziua lor

   

Polististii locali au imbracat haine de sarbatoare marti, 21 mai, si au ales sa petreaca Ziua Politiei Locale in mijlocul comunitatii. Cu acest prilej, 24 de politisti locali au fost premiati de catre primarul Decebal Fagadau pentru merite deosebite in munca.Ceremonia a avut loc in sala "Remus Opreanu" de la Prefectura Constanta, fiind un bun prilej pentru oamenii legii de a fi felicitati de catre edil pentru tot efortul depus pentru a pastra un oras frumos, curat si disciplinat. Politistii locali care au primit diplome isi desfasoara activitatea in domeniile ordinea si linistea publica, circulatia pe drumurile publice, disciplina in constructii si afisajul stradal, protectia mediului, activitate comerciala, identificari persoane si dispecerat.
"Oamenii trebuie sa aiba incredere in noi si ne mandrim cu uniforma pe car eo purtam indiferent de domeniul in care activam. Inca din anul 2011, anul in care a fost infiintata, Politia Locala si-a desfasurat activitatea in respect fata de ...citeste toata stirea
Joi, 23 Mai 2019, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Cuget Liber
Cele mai citite stiri
CAZ IREAL LA CONSTANTA: Femeie pacalita de sot sa adopte copilul amantei!
sursa foto: The Independent / istock-cyano66 Un caz demn de film se deruleaza, in aceasta perioada, ...
Un roman va conduce masoneria lumii
Romania va prelua presedintia Conferintei Mondiale a Ritului Scotian prin Suveranul Mare Comandor ...
CA-N FILME! Politistii constanteni au patruns intr-o locuintade pe strada Mircea cel Batran si au GASIT 3 HOEsI.. in beci, SUB MASA!
Amet Perusa, Ali Samir, Ismail Mustafa si Marzac Sarafetin au ajuns in atentia oamenilor legii, dupa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor