Portrete. Oameni care au facut istorie culturala in Dobrogea Pe scena vietii. Marii actori ai Constantei (Vll) (galerie foto)

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 07:57
122 citiri
Nasterea festivalului de opera si balet din Constanta Multe au fost participarile solistilor nostri la competitii de gen, la gale internationale, la manifestari in care isi puteau proba calitatile artistice, talentul, profesionalismul. Dar cel mai important eveniment in viata culturala a orasului ramane Festivalul de opera si balet. A ajuns in acest an la a 42-a editie. Un festival longeviv, unic in peisajul manifestarilor de gen din tara. A facut istorie, pe scena liricului constantean urcand, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.