Povestea de film a lui Zoe Radulescu, fiica de partizan nascuta in beciurile Securitatii: "Credeam ca port genele unui criminal"

Sursa: Adevarul
Sambata, 26 Martie 2016, ora 13:38
293 citiri
Zoe Radulescu (66 de ani) s-a nascut in beciurile Securitatii din Constanta, la data de 16 decembrie 1949. Mama sa, Olimpia, a fost arestata pentru ca nu l-a denuntat pe iubitul ei, Gogu Puiu, caruia urma sa-i daruiasca un copil. Liderul anticomunistilor din Dobrogea a fost ucis la Cobadin, judetul Constanta, la data de 18 iulie 1949, dupa o lupta scurta si dura, in timpul careia Gogu Puiu a tras ultimul cartus pe care il avea. A doua zi, Olimpia, imbracata in straie nationale aromane, crezand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.