Povesti de pe front: "Fiii intregitorilor care au fost in razboi au petrecut ani buni in inchisori intrucat s-au impotrivit curentului adus de tancurile sovietice"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 Mai 2018, ora 17:27
79 citiri
Fiecare soldat de pe front a avut o poveste de spus. Pe unii nu i-a ascultat nimeni. Altii insa, au avut norocul sa intalneasca oameni care au inteles ca transeele, praful de pusca si moartea au insemnat pentru unii tineretea. Cateva amintiri ale unor veterani de razboi au fost inserate intr-un volum scris de fiul unui soldat al razboiului. Profesorul Emil-Corneliu Ninu, din Mangalia, fiu de veteran, a lansat pe 17 mai, la Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta o carte care cuprinde ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.