Precizari de la Prefectura, in legatura cu Gripa Aviara. Restrictii sanitare impuse in mai multe localitati constantene!

Luni, 13 Februarie 2017, ora 14:36
19 citiri
Urmare a notificarii transmisa de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Constanta, privind confirmarea de Influenta Aviara (Gripa Aviara), la cadavre de pasari domestice, identificate in doua locatii din localitatea Almalau, comuna Ostrov, Prefectul judetului Constanta a dispus convocarea in sedinta de urgenta a Centrului Local de Combatere a Bolilor la Animale.

In cadrul sedintei au fost aprobate masurile prezentate de catre DSVSA Constanta care se aplica urmare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.