Prefectul despre revocarea lui Cati si a lui Dore"E posibil ca revocarea sau nerevocarea ordinelor sa duca la alte ilegalitati"

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 00:00
145 citiri
Prefectul Judetului Constanta, Claudiu Palaz, a sustinut ca in cursul acestei saptamani va definitiva problema legata de statutul primarului si al viceprimarului din Cogealac, Hristu Cati, respectiv Mihai Dore, recent eliberati din arest, dar si pe cel al viceprimarului nou ales in urma cu aproape trei saptamani, Ion Soare. "Se pune in discutie daca aceasta numire sau reintoarcere pe functie ar influenta sau nu mersul anchetei", a mai adaugat Palaz.Imediat dupa eliberarea primarului si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.