Preotul care da painea cea de toate zilele: "M-am cutremurat la spovedanie, cand copiii mi-au spus ca dorinta lor cea mare este sa manance"

Sursa: Adevarul
Sambata, 23 Decembrie 2017, ora 13:20
118 citiri
La Amzacea, intr-o comuna aflata la 40 kilometri de Constanta, miracolele se petrec zi de zi. Revelatia a venit intr-o zi, cand spovedind copiii din parohie, preotul a primit acelasi raspuns de la aproape toti micutii. Cand la intrebarea "Ce-ti doresti tu cel mai mult", copiii au marturisit ca isi doresc sa manance, a fost un moment cutremurator pentru preotul Viorel Dadarlad.
Parintele este cel care are grija de sufletele localnicilor slujind la cele doua biserici din satele Amzacea si General ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.