Presedintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Hutuca, a mers in Palazu Mare si a discutat cu locuitorii care nu vor betoane ridicate printre case (galerie foto)

Sambata, 15 Iunie 2019, ora 05:12
73 citiri
Un grup de locuitori din cartierul constantean Palazu Mare a transmis saptamana trecuta o scrisoare deschisa autoritatilor, dar si presedintilor partidelor politice care au reprezentare in Consiliul Local Municipal, cu privire la elaborarea Planului Urbanism de Detaliu pentru imobilul de pe str. Lucian Blaga nr. 15. Scrisoarea le-a fost adresata prefectului judetului Constanta, Dumitru Jeaca, primarului Decebal Fagadau, presedintelui PNL Constanta, Bogdan Hutuca, si presedintelui PMP Constanta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.