Primaria Constanta, apel la locuitori: Nu stationati autovehiculele in dreptul gurilor de canalizare!

   

In urma atentionarii meteorologice de cod portocaliu de ploi, ce a fost emisa de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, Primaria municipiului Constanta a convocat vineri, 6 octombrie, la ora 12.00, Comandamentul local pentru situatii de urgenta, pentru a fi luate masurile ce se impun in vederea prevenirii eventualelor situatii nedorite.
Avertizarile Centrului Meteorologic Regional Dobrogea arata ca, in perioada 7 octombrie, ora 9.00 - 8 octombrie, ora 15.00 vor fi cantitati cumulate, pana la 50-70 litri pe mp. Vantul va sufla cu viteze ce se vor incadra intre 65 - 75 km/h. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 11 grade Celsius, iar cele maxime intre 15 si 16 grade Celsius.

In acest sens, reprezentantii Serviciului Gestionare Spatii Verzi, din cadrul Primariei, sunt pregatiti sa intervina cu patru echipe, formate din alpinisti si tapinari. De asemenea, vor fi pregatite diguri in sectorul cuprins intre str. Soveja si str. Dragoslavelor, precum si balize reflectorizante si ...citeste toata stirea
Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 38 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
Constanteanul cu cea mai mare colectie din Romania de masini de epoca isi cere falimentul
Dumitru Petrisor Chirea O mica firma din Constanta isi cere, la tribunal, falimentul, sufocata de ...
TRANZACEsIE SOC: fosta iubita a lui Alexandru Mazare a cumparat SSC Farul de la suporteri. Marica, LUAT PRIN SURPRINDERE!
Tranzactie neasteptata in fotbalul constantean: Emma Gavrila, femeie de afaceri din judetul ...
IMAGINI SOCANTE DIN TIMPUL IMPACTULUI DE PE PODUL AGIGEA: SE FILMA DINTR-O MASINA!
Carambolul din data de 16 iulie, inregistrat pe podul Agigea, a fost filmat de calatorii aflati in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor