Primaria Constanta, apel la locuitori: Nu stationati autovehiculele in dreptul gurilor de canalizare!

   

In urma atentionarii meteorologice de cod portocaliu de ploi, ce a fost emisa de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, Primaria municipiului Constanta a convocat vineri, 6 octombrie, la ora 12.00, Comandamentul local pentru situatii de urgenta, pentru a fi luate masurile ce se impun in vederea prevenirii eventualelor situatii nedorite.
Avertizarile Centrului Meteorologic Regional Dobrogea arata ca, in perioada 7 octombrie, ora 9.00 - 8 octombrie, ora 15.00 vor fi cantitati cumulate, pana la 50-70 litri pe mp. Vantul va sufla cu viteze ce se vor incadra intre 65 - 75 km/h. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 11 grade Celsius, iar cele maxime intre 15 si 16 grade Celsius.

In acest sens, reprezentantii Serviciului Gestionare Spatii Verzi, din cadrul Primariei, sunt pregatiti sa intervina cu patru echipe, formate din alpinisti si tapinari. De asemenea, vor fi pregatite diguri in sectorul cuprins intre str. Soveja si str. Dragoslavelor, precum si balize reflectorizante si ...citeste toata stirea
Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 28 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
MASCAEsII AU INCONJURAT TRIBUNALUL, CU ARMELE LA VEDERE: au fost adusi inculpati PERICULOSI!
Mascatii au impanzit zona Palatului de Justitie din Constanta, miercuri, 13 decembrie anul curent. ...
Partidul lui Tariceanu da 'lovitura' in Portul Constanta: a pus director intr-o institutie din Ministerul Transporturilor
ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, nu se mai poate plange ca nu are nici un om pe ...
LOVITURA TERIBILA pentru Victor Maxim! De ce nu-l mai lasa Primaria Constanta sa organizeze Revelion 2018 si i-a facut si plangere penala!
Victor Maxim (sursa foto Facebook) A fost frenezie in tot judetul cand Primaria Constanta si ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor