Primaria Mangalia a demolat inca o cladire insalubra de la marginea orasului

   

Primaria Mangalia a demolat, ieri, cea de-a treia cladire insalubra, de la marginea cartierului de case al orasului, din cele cinci supuse demolarii, in baza unor hotarari ale Consiliului Local. Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel ca, toti cei care au locuit in respectivele locuinte sociale au primit anterior somatii de evacuare, in baza unor hotarari judecatoresti cu titlu executoriu. Toate cele 18 camere ale cladirii aflate in stare avansata de degradare au fost eliberate de catre fostii chiriasi, in urma somatiilor primite, la momentul demolarii cladirea fiind goala.
Potrivit administratiei publice locale, cei care au fost evacuati din locuintele sociale aveau restante foarte mari la plata chiriei si intretinerii sau locuiau in respectivele cladiri fara forme legale. In aceeasi zi, in prezenta executorului judecatoresc, politistilor si jandarmilor, s-a procedat la evacuarea altor familii, pe numele carora s-au emis hotarari de evacuare, ulterior de ...citeste toata stirea
Joi, 23 Mai 2019, ora 05:05
Sursa: Cuget Liber

Cuget Liber
Cele mai citite stiri
Turisti revoltati de plaja publica delimitata cu garduri. "Urmeaza sarma ghimpata si paza armata". Trif: "Avem resorturi ce rivalizeaza cu cele de afara"
Unii agenti economici de pe litoral care au concesionat sectoare de plaja incalca legislatia in mod ...
Turism sau bataie de joc? Plajele din Mamaia, ocupate de sezlonguri
Vremea deosebit de calda a adus mii de turisti la mare inca de la jumatatea lunii iunie. ...
SCANDAL stins de politisti: un constantean si-a AGRESAT sotia si fiica!
Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie, la data de 22 iunie a.c., in jurul orei 03.30, au fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor