Primaria Saraiu a semnat contractele de finantare a investitiilor prin PNDL. Peste 18 milioane de lei, pentru modernizarea comunei

Joi, 21 Iunie 2018, ora 10:06
120 citiri
Trei proiecte de investitii de pe lista Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, alese in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), vor fi finantate pentru dezvoltarea comunei constantene Saraiu.
In acest sens, primarul Dorinela Irimia a semnat contractele cu reprezentantii ministerului, contracte prin care se vor aloca peste 18 milioane de lei.

Prima finantare prin PNDL este de 1,58 de milioane de lei, bani pentru realizarea obiectivului de investitii " ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.