Primarul de la sat care vrea sa conduca un oras. Independentul Valentin Vrabie candideaza la Medgidia: "E cea mai capusata administratie"

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Iunie 2016, ora 14:33
213 citiri
Valentin Vrabie, primarul independent al localitatii Pestera, devenit vestit dupa ce a dat copiilor de 1 Iunie biciclete si tablete, a conectat centrul comunei la wireless, iar scoala din comuna are abandon zero, a candidat la alegerile locale din 5 iunie 2016 la functia de primar al Medgidiei. De ce a ales Medgidia? "Am avut si alte variante, inclusiv Cernavoda, unde stateam bine in sondaje, fiind cea mai bogata unitate administrativa din judet, dar am ales-o pe cea mai grea, cea mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.