"Problema in turism este a primarului" Administrarea plajelor, in atentia ministrului Costin Borc. S-a cerut demisia lui Papari (galerie foto)

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 05:13
135 citiri
Ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, s-a aflat, ieri, intr-o vizita de lucru la Constanta. Acesta s-a intalnit, pe parcursul zilei de ieri, cu reprezentanti ai administratiei publice locale si din turismul de pe litoral. El a avut programate intalniri si cu presedinta Autoritatii Nationale pentru Turism, Anca Nedea, cu prefectul Constantei, Adrian Viorel Nicolaescu, cu primarii municipiilor Constanta si Mangalia, Decebal Fagadau, respectiv Cristian ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.