Producatorii agricoli care si-au facut o asociatie: Poiana lui Ovidiu. "Oamenii vor avea produse agricole de calitate, la un pret echitabil"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Octombrie 2017, ora 15:05
69 citiri
Producatorii agricoli din orasul Ovidiu si din satele arondate Poiana si Culmea s-au reunit in Asociatia Poiana lui Ovidiu, infiintata de Primaria Ovidiu. Acest parteneriat public-privat este o premiera la nivel national. "Poiana, Culmea si Ovidiu sunt renumite pentru produsele lor agricole din fermele de pasari, livezile de fructe si culturile de legume. Ne dorim sa relansam agricultura locala si sa promovam fermierii si produsele de calitate. Oamenii vor sa consume produse romanesti, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.