Profesorul Ciprian Mihali despre sistemul opresiv: "Cei care refuza opresiunea construiesc o diaspora, iar cei care raman reprezinta masa de manevra"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Februarie 2019, ora 12:21
82 citiri
Ciprian Mihali, conf. univ. dr. la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj si director pentru Europa de Vest al Agentiei universitare a Francofoniei la Bruxelles, dezvaluie mecanismele prin care se instaureaza un sistem opresiv, vorbind de "masa de manevra". Atunci cand un regim opresiv se instaureaza intr-o societate, spune Ciprian Mihali, exista la extremele ei doua minoritati: a celor care exercita puterea si a celor care se opun puterii. In general, sunt doua grupuri relativ neinsemnate numeric ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.