Proiect de 592 de milioane de euro Bani europeni, in beneficiul cetatenilor. RAJA executa ample lucrari de imbunatatire a infrastructurii de apa si canalizare (galerie foto)

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 05:12
134 citiri
"RAJA Constanta va implementa un proiect de 592 milioane de euro", a anuntat, ieri, in contextul unei conferinte de presa, Aurel Presura, directorul SC RAJA SA Constanta.

Proiectul de Sprijin pentru Pregatirea Aplicatiei de Finantare si a Documentatiilor de Atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Aria de Operare, in perioada 2014-2020, a fost prezentat, ieri, de RAJA Constanta. La eveniment au fost prezenti directorul general interimar al RAJA ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.