"Promenada inimilor" ii incurajeaza pe constanteni sa faca miscare

   

Duminica, 8 octombrie, ora 10.30, la intrarea in Parcul Tabacarie din parcarea City Park Mall, constantenii sunt asteptati pentru a parcurge traseul "Promenada inimilor", fiind un bun prilej pentru locuitorii municipiului Constanta de a fi solidari cu acest proiect, care este denumit, simbolic, "Constanta, Inima Mea".
Programul "Promenada inimilor" este un proiect ce isi propune sa incurajeze populatia orasului sa faca miscare, ca mijloc de preventie a bolilor cardiovasculare.

"La fiecare 30 de minute, un roman face infarct miocardic. Unul din trei romani sufera de hipertensiune arteriala. Sapte milioane de romani sufera de una dintre manifestarile generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar miscarea zilnica este elementul central al optimizarii modului nostru de viata. Noi ne-am pus la treaba. Tu ce faci?", spune prof. dr. Dan Gaita, membru in Consiliul de Conducere al European Heart Netwok.

Sanatatea este in mainile fiecaruia dintre noi, iar ...citeste toata stirea
Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 05:02
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 30 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
MASCAEsII AU INCONJURAT TRIBUNALUL, CU ARMELE LA VEDERE: au fost adusi inculpati PERICULOSI!
Mascatii au impanzit zona Palatului de Justitie din Constanta, miercuri, 13 decembrie anul curent. ...
Partidul lui Tariceanu da 'lovitura' in Portul Constanta: a pus director intr-o institutie din Ministerul Transporturilor
ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, nu se mai poate plange ca nu are nici un om pe ...
LOVITURA TERIBILA pentru Victor Maxim! De ce nu-l mai lasa Primaria Constanta sa organizeze Revelion 2018 si i-a facut si plangere penala!
Victor Maxim (sursa foto Facebook) A fost frenezie in tot judetul cand Primaria Constanta si ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor