Protest in Constanta fata de decizia parlamentarilor de a obstructiona Justitia. "Nu dorim ca imunitatea politica sa fie paravan pentru infractori"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Martie 2015, ora 17:36
140 citiri
"Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!", spun cei din grupul de initiativa.

"Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de Justitie, ignorand mesajul transmis de strada in noiembrie. Este timpul sa le amintim de ce am iesit in strada in noiembrie", spun tinerii organizatori.

Majoritatea PSD din Senat a respins miercuri solicitarea procurorilor DNA de retinere a lui Dan Sova. Desi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.