Radiografia unui dosar care a cutremurat din temelii toata Constanta Ce (mai) face DNA-ul cu dosarul "Geotop 2001"?! (documente)

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 08:11
276 citiri
Un dosar ce parea sa cutremure din temelii toata Constanta si sa fie "calcaiul lui Ahile" pentru administratia Nicusor Constantinescu in urma cu sase ani, cand zeci de primari din intreg judetul au fost chemati in corpore sa dea cu subsemnatul la Directia Nationala Anticoruptie, pare sa fi fost pus pe butuci la ora actuala. Concret, este vorba despre dosarul devenit cunoscut sub numele "Geotop 2001" si care priveste contractul pentru realizarea documentatiei cadastrale a retelei de drumuri din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.