Raed Arafat, anunt important cu privire la Delta Dunarii Rescue Eagle 1 a ajuns in Pichetul Operativ din Crisan (galerie foto+video)

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 05:15
129 citiri
Moment istoric pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Delta" Tulcea! Ieri, in Delta Dunarii, mai precis in localitatea Crisan, a fost operationalizat punctul SMURD, ca urmare a dotarii ISU Delta cu o salupa achizitionata de Fundatia pentru SMURD din banii colectati in cadrul campaniei de redirectionare a 2% din impozitul pe venit de catre populatie. Tot in cadrul evenimentului, organizat pe faleza din Tulcea, s-a dat in folosinta si noua flotila operationala, formata din sase ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.