Raed Arafat, controversa in moartea pompierului-erou Daniel Fripis decedat in explozia unei butelii: "Echipamentul ISU si SMURD trebuie aduse la zi"

Sursa: Adevarul
Duminica, 30 August 2015, ora 14:54
144 citiri
Pe contul sau de Facebook, Raed Arafat a postat un omagiu adus tuturor pompierilor din Romania, pe care i-a numit "colegi".
"Am primit cu tristete vestea pierderii colegului nostru, Marius Daniel Fripis, pompier militar in cadrul ISU Dobrogea. Gandurile mele se indreapta catre familia indoliata, careia ii transmit cu pretuire condoleante pentru pierderea suferita.
In astfel de momente ma gandesc si la a doua familie, cea formata din colegii pompieri, si stiu cat de dureros e sa conduci un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.