Reactia lui Liviu Dragnea dupa refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA - "M-a deranjat foarte mult atitudinea presedintelui"

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 08:14
67 citiri
Liviu Dragnea, liderul PSD, a reafirmat joi ca il sustine pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in demersul sau la Curtea Constitutionala a Romaniei, referitor la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA si s-a declarat deranjat de atitudinea sefului statului "fata de dezvaluirile infioratoare care au iesit in ultimele zile", potrivit Romania TV. "Domnul Tudorel Toader este profesor universitar de drept, este doctor in drept, este fost judecator, este fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.