Reincep protestele. In fata Prefecturii Constanta au aparut primii manifestanti. Scandal pe tema gratierilor (galerie foto + video)

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 21:12
69 citiri
Noua lege a gratierii scoate din nou oamenii in strada. Sute de persoane s-au adunat in Piata Victoriei pentru a protesta fata de aceasta lege. Protestatarii s-au mobilizat dupa ce in Comisia Juridica din senat s-a votat gratierea faptelor de coruptie.

La Constanta in fata Prefecturii s-au adunat pana la aceasta ora zeci de persoane care protesteaza impotriva noii legi agratierii.

"Miscarile si organizatiile civice semnatare, care s-au nascut in strada in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.