Retrospectiva 2018 Incendii si explozii produse in centre comerciale si alte cladiri din Constanta. Mai multe vieti curmate (galerie foto + video)

Sambata, 05 Ianuarie 2019, ora 23:59
161 citiri
2018 a fost un an in care s-au produs incendii la centre comerciale, depozite, cladiri. Unele dintre ele au dus la curmarea multor vieti. Dar intotdeauna echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" au fost la dispozitia tuturor celor care au avut nevoie de ajutor.

20 ianuarie 2018

Chiar la inceputul anului, un incendiu catastrofal s-a produs in judetul Tulcea, in localitatea Turcoaia. S-a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un echipaj ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.