Revolta la Colegiul Tehnic de Marina "Alexandru Ioan Cuza"! "De ce trebuie sa parasim scoala noastra si sa vina altii in locul nostru?"

Luni, 15 Ianuarie 2018, ora 07:56
132 citiri
Elevii si profesorii Colegiului Tehnic de Marina "Alexandru Ioan Cuza" din Constanta vor participa, astazi,, la ora 10.45, la un protest in curtea liceului, prin care vor sa atraga atentia autoritatilor ca nu sunt de acord cu decizia acestora de a fi mutati intr-o alta locatie.

Acestia ar trebui ca, de la inceputul anului scolar 2018 - 2019, sa isi desfasoare activitatea in alta parte, nu se stie inca unde, pentru ca actuala lor baza materiala va fi preluata de Ministerul Apararii Nationale in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber