S-A SINUCIS dupa ce iubita i-a spus ca pleaca din tara! Cadavrul unui tanar de 21 de ani a fost descoperit azi plutind pe mare

Sursa: Cancan
Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 13:40
210 citiri
Cadavrul unui student de la Academia Navala "Mircea cel Batran" a fost gasit plutind in apele Marii Negre, in statiunea Mamaia. Baiatul a fost dat disparut miercuri, iar prima ipoteza a politistilor este un act sinucigas.

Un tanar de 21 de ani si-ar fi pus capat zilelor, asa cum a scris ca intentioneaza sa faca in ultimul mesaj de adio, adresat tatalui sau, miercuri noaptea.

Problemele lui au inceput dupa ce iubita sa i-a spus ca vrea sa plece in Marea Britanie. Baiatul nu a putut suporta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.